MaakNet... Test ons vrijblijvend 4-stappenplan.

1. Gratis tips om zelf te repareren

Met het toesturen van een handleiding zodat je misschien zelf je apparaat kan repareren; dit is gratis

2. Deskundige beoordeling en reparatie

Of je laat ons beoordelen of iets gemaakt kan worden en zo ja, wanneer je met de kosten daarvan akkoord bent, dan regelen we dat voor jou bij een ervaren reparateur. Maar let wel, we geven geen garantie dat jouw product altijd gerepareerd kan worden!!! Kosten voor advies en transport zijn €60,-

3. Advies tweede kans product

Wanneer jouw apparaat niet meer te repareren is of je vindt reparatie toch te duur dan krijg je van MaakNet een advies voor de aankoop van een ‘tweede kans’ product. Kosten voor advies en transport zijn €60,-

4. Advies toekomstige aankoop

Of wanneer reparatie niet meer mogelijk is en je wil geen ‘tweede kans’ product dan geeft MaakNet je advies voor de aankoop van een product dat later bij een defect wel te repareren is.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de media

Partner

Byewaste en MaakNet bieden gezamenlijk reparatieservice aan in Schiedam

Byewaste leidt de weg in de circulaire economie door herbruikbare goederen zoals textiel, boeken, elektronica en speelgoed direct bij jou thuis op te halen. Vervolgens krijgt elk item nieuw leven ingeblazen via hun uitgebreide netwerk van partners, met een duidelijk doel voor ogen: maximale waardebehoud door middel van hergebruik, deskundige reparaties en slimme recycling. We zijn trots op onze samenwerking met Byewaste. Via hun handige app wordt het eenvoudiger dan ooit om een reparatieverzoek in te dienen bij MaakNet of een ophaalafspraak te plannen. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst zonder afval.

Veelgestelde vragen

MaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.
We doen onze uiterste best om deze weer te repareren en in goede staat terug te leveren aan de klant. We gebruiken indien nodig gerecyclede onderdelen om zo duurzaam mogelijk te werken.
MaakNet werkt met het vierstappenplan. 

stap 1: Gratis Tips om zelf te repareren.
stap 2: Deskundige beoordeling en reparatie.
stap 3: Advies tweede kans product
stap 4: Advies toekomstige aankoop
Maaknet repareert voor consumenten, instellingen en bedrijven