Over ons

Bent u happy met uw huisraad, dan kan MaakNet zorgen dat u er langer plezier van heeft ook nadat het defect is geraakt.
Vooruitlopend op Europese wetgeving wil MaakNet u helpen reparatie tot een aantrekkelijke optie te maken. Test ons gerust eens uit.

Stuur een aanvraag in en wij bieden u de verschillende opties:
  • Bent u handig, dan kunt u het met de door ons gevonden reparatie handleiding misschien zelf oplossen
  • Op basis van uw informatie bieden we de reparatie aan voor een redelijk tarief, met als voorbehoud, dat de reparatie binnen dit budget gaat lukken. Er worden geen inspectiekosten inrekening gebracht. Wanneer reparatie economisch onaantrekkelijk blijkt bieden we u een gelijkwaardig gebruikt product aan. In dat geval zorgt MaakNet ook dat uw kapotte product op een verantwoorde wijze verwerkt wordt tot weer nieuwe grondstoffen, of we gebruiken uw product om weer andere producten mee te repareren Dit alles kan vanuit uw luie stoel, want we komen het te repareren product bij u op halen en brengen het weer gerepareerd terug. U kunt er ook meteen voor kiezen om een ‘refurbished’ product te bestellen. Dan ruilen we het in één keer om voor het kapotte product.
  • Tenslotte zoeken we voor u uit welk nieuw product er verkrijgbaar is, wat al wel gerepareerd kan worden. De nieuwprijs kan u wellicht motiveren om de diensten van MaakNet te benutten.

over onsMaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.

Vanaf een oorspronkelijke aanschafprijs van € 100,- of meer kan de reparatie een economisch verantwoorden keuze zijn. Onder die prijs zal veelal vervanging door een ‘refurbished’ product economisch aantrekkelijker zijn.

We nodigen u uit om de proef op de som te nemen.

We starten met de productcategorieën:
  • consumenten elektronica, zoals keukenmachines, witgoed, Hifi/audio (geen telefoons en computers)
  • klein meubilair ook het reiningen van stoelen en banken
  • verlichting
  • reinigenen van tapijt, karpetten, linoleum en natuursteen.
  • uurwerken (geen horloges!)

Wie zijn wij?

Directeur en oprichter: Sjoerd Visser

Directeur en oprichter: Sjoerd Visser

Was vele jaren in de gezondheidzorg werkzaam in leidinggevende functies, maar nu in voor deze uitdaging, waarin zijn voorliefde voor klussen en de behoefte om een bijdrage aan een betere wereld te leveren maken dat dit zijn nieuwe passie is geworden

Adviseur en oprichter: Rob van Duijnen

Adviseur en oprichter: Rob van Duijnen

Na een periode als marketing medewerker voor een groot bedrijf heeft Rob al 30 jaar ondernemerschap mogen invullen. De drive om verkwisting van spullen en kostbare grondstoffen tegen te gaan bracht hem tot dit mooie project. Een Netwerk waarin repareren weer vanzelfsprekend is!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de media

Partner

Byewaste en MaakNet bieden gezamenlijk reparatieservice aan in Schiedam

Byewaste leidt de weg in de circulaire economie door herbruikbare goederen zoals textiel, boeken, elektronica en speelgoed direct bij jou thuis op te halen. Vervolgens krijgt elk item nieuw leven ingeblazen via hun uitgebreide netwerk van partners, met een duidelijk doel voor ogen: maximale waardebehoud door middel van hergebruik, deskundige reparaties en slimme recycling. We zijn trots op onze samenwerking met Byewaste. Via hun handige app wordt het eenvoudiger dan ooit om een reparatieverzoek in te dienen bij MaakNet of een ophaalafspraak te plannen. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst zonder afval.

Veelgestelde vragen

MaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.
We doen onze uiterste best om deze weer te repareren en in goede staat terug te leveren aan de klant. We gebruiken indien nodig gerecyclede onderdelen om zo duurzaam mogelijk te werken.
MaakNet werkt met het vierstappenplan. 

stap 1: Gratis Tips om zelf te repareren.
stap 2: Deskundige beoordeling en reparatie.
stap 3: Advies tweede kans product
stap 4: Advies toekomstige aankoop
Maaknet repareert voor consumenten, instellingen en bedrijven