Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief voorjaar 2024

Download

Nieuwsbrief oktober 2023

Download

Nieuwsbrief december 2023

Download

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de media

Partner

Byewaste en MaakNet bieden gezamenlijk reparatieservice aan in Schiedam

Byewaste leidt de weg in de circulaire economie door herbruikbare goederen zoals textiel, boeken, elektronica en speelgoed direct bij jou thuis op te halen. Vervolgens krijgt elk item nieuw leven ingeblazen via hun uitgebreide netwerk van partners, met een duidelijk doel voor ogen: maximale waardebehoud door middel van hergebruik, deskundige reparaties en slimme recycling. We zijn trots op onze samenwerking met Byewaste. Via hun handige app wordt het eenvoudiger dan ooit om een reparatieverzoek in te dienen bij MaakNet of een ophaalafspraak te plannen. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst zonder afval.

Veelgestelde vragen

MaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.
We doen onze uiterste best om deze weer te repareren en in goede staat terug te leveren aan de klant. We gebruiken indien nodig gerecyclede onderdelen om zo duurzaam mogelijk te werken.
MaakNet werkt met het vierstappenplan. 

stap 1: Gratis Tips om zelf te repareren.
stap 2: Deskundige beoordeling en reparatie.
stap 3: Advies tweede kans product
stap 4: Advies toekomstige aankoop
Maaknet repareert voor consumenten, instellingen en bedrijven