Het vangnet voor jouw te repareren spullen.

MaakNet... Test ons vrijblijvend 4-stappenplan.

Stap 1 1

Gratis tips om zelf te repareren

Stap 2 2

Deskundige beoordeling en reparatie

Stap 3 3

Advies tweede kans product

Stap 4 4

Advies toekomstige aankoop

Lees meer

MaakNet... Maakt het.

Welkom bij MaakNet, het online platform waar je kapotte spullen weer tot leven kunnen worden gebracht! Wij geloven in duurzaamheid en willen daarom een oplossing bieden voor de wegwerpcultuur waarin we leven.

MaakNet verbindt jou met ervaren reparateurs die jouw spullen weer als nieuw kunnen maken. Of het nu gaat om een defect koffiezetapparaat of een kapotte stofzuiger, ons team van experts staat voor je klaar. Ga naar de Button "Reparatie" en meld je reparatie aan!

Doe mee aan de beweging en geef je spullen een tweede leven met MaakNet!

Reviews

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen.

In de media

Partner

Byewaste en MaakNet bieden gezamenlijk reparatieservice aan in Schiedam

Byewaste leidt de weg in de circulaire economie door herbruikbare goederen zoals textiel, boeken, elektronica en speelgoed direct bij jou thuis op te halen. Vervolgens krijgt elk item nieuw leven ingeblazen via hun uitgebreide netwerk van partners, met een duidelijk doel voor ogen: maximale waardebehoud door middel van hergebruik, deskundige reparaties en slimme recycling. We zijn trots op onze samenwerking met Byewaste. Via hun handige app wordt het eenvoudiger dan ooit om een reparatieverzoek in te dienen bij MaakNet of een ophaalafspraak te plannen. Laten we samen streven naar een duurzamere toekomst zonder afval.

Veelgestelde vragen

MaakNet is een maatschappelijk bewogen onderneming. Dit betekent dat we er primair voor zijn om de circulaire economie te bevorderen. Natuurlijk is er wel geld nodig om dit te kunnen doen. Onze tarieven zijn transparant en wij bieden u ook garantie op een minimale restlevensduur.
We doen onze uiterste best om deze weer te repareren en in goede staat terug te leveren aan de klant. We gebruiken indien nodig gerecyclede onderdelen om zo duurzaam mogelijk te werken.
MaakNet werkt met het vierstappenplan. 

stap 1: Gratis Tips om zelf te repareren.
stap 2: Deskundige beoordeling en reparatie.
stap 3: Advies tweede kans product
stap 4: Advies toekomstige aankoop
Maaknet repareert voor consumenten, instellingen en bedrijven